ÁLDÓ TAXI

Image

Taxi szolgáltatás

Tokaj-Hegyaljára nem csak a kitűnő borok miatt érdemes ellátogatni, hiszen a környék számos kulturális és természeti kincset is rejt. Itt található például a honfoglalás korabeli település, Tarcal is, mely napjainkban elsősorban a hatalmas Áldó Krisztus szoborról híres.

A 2015-ben felavatott alkotás 8,5 méteres magasságával és mintegy 50 tonnás súlyával Európa legnagyobb Jézust ábrázoló gránit szobra. Az 5 gránittömbből álló mű és az azt körülölelő panoráma sétány a Mária út egyik megállója is. 

Megközelítés

A Könyves Kálmán utcában, a református és a katolikus templom közötti területen van lehetőség a parkolásra, innen táblákkal jelölt, kissé kacskaringós út vezet felfelé, mely egy ponton ketté válik.

Az egyik irányba haladva közvetlenül a szoborhoz juthatunk, a másik utat választva pedig a Kopasz-hegy oldalába vájt, lélegzetelállító látványt nyújtó bányatóhoz érünk.

Útközben pihenőpadok, piknikező helyek állnak a kirándulók rendelkezésére, a domb tetejéről nyíló lenyűgöző panorámának köszönhetően pedig beláthatják Tarcal egész környékét.

A szobor megközelíthető gyalogosan kb 15-20 perc sétával emelkedőn kaptatva, illetve az ÁLDÓ TAXI szolgáltatásunk igénybevételével.

Szolgáltatásunk elérhető a március 1-től október 30-ig .

Image
Image

Viteldíjak

Felnőtt jegy
Felnőtt jegy1.500 Ft

14 éves kortól

Gyerek jegy
Gyerek jegy1.200 Ft

3-14 éves korig

Nyugdíjas / Diák
Nyugdíjas / Diák1.200 Ft

 

Gyermek
GyermekIngyenes

3 éves kor alatt

Szeretné meglátogatni a tarcali Áldó Krisztus szobrot?

Image

Legújabb fejlesztéseink közé tartozik az ipari takarítás és a facility management, amelyekkel tovább erősítjük piaci pozíciónkat és biztosítjuk ügyfeleink számára a teljes körű, integrált megoldások

Szolgáltatások

Elérhetőségeink

3910 Tokaj, Tarcali út 31.

Adószám: 23937589-2-05

Tel.: +36 20 472-1662

E-mail: info@ungvarigroup.hu